15/6/2024 10:00

Qui és Christian Mecca? Christian Mecca és actualment director de Novaterra. Llicenciat en Administració i direcció d'empreses per s'Universitat de Buenos Aires i compta amb un programa d'Iniciativa Emprenedora Social de IESE Business School. Així mateix, participa com a professor en es Màster d'Economia Social de s'Universitat de València.

Durant més de 25 anys ha liderat projectes empresarials en diferents països, en empreses de diversos sectors i dimensió, estant especialisat des de 2009 en sa direcció d'empreses socials que articulen sa sostenibilitat empresarial, social i mediambiental.

Premi Jove Empresari Social 2017, actualment és es director general de Novaterra Grup, conformat per ses empreses Novaterrra Catering Sostenible (catering d'esdeveniments i col·lectivitats), Novaterra Social Logistics (servici de repartiment de darrera milla i logística respectuosa amb so medi ambient) i Cuinaterra (menjadors escolars sostenibles).

És un apassionat de s'empresa social i tenaç defensor de s'economia an es servici des Ser humà sa qual cosa cerca plasmar en es dia a dia de ses empreses que lidera.

Represent es moviment Economia Humana a València i és professor des Master d'Economia Social i es Master d'Estratègia, tots dos de s'Universitat de València.

Des de fa diversos anys manté una pràctica constant de meditació i acompany persones a endinsar-se a sa meditació i s'expansió de sa consciència.

Link: Google Forms Anar Enrere